Güncel

Bizim Toptan’dan Pendik Marinturk AVM’ye Yeni Mağaza

bizim-toptan-dan-pendik-marinturk-avm-ye-yeni-magaza

Bizim Toptan, Pendik Marinturk AVM’de müşterilerini birçok yenilikle buluşturduğu, genel konseptinin dışında yeni mağazasını hizmete açtı. Geleneksel ve ev dışı tüketim kanalının tüm ihtiyaçlarını bir arada barındıran bu yeni konseptle marinada teknesi bulunan tekne sahiplerine de hizmet veriliyor.

Organize toptan ticaret sektörünün mağaza sayısı bakımından en büyük ve en yaygın şirketi Bizim Toptan,12 Mayıs Cumartesi günü Pendik Marinturk AVM’de açtığı mağazasıyla müşterilerini yeni bir konseptle tanıştırdı. Bizim Toptan, bu mağazayla ilk kez hem bir AVM’de hem de marinada hizmet vermeye başladı ve geleneksel müşteri portföyü dışında AVM ziyaretçilerinin ve marinada yer alan teknelerin de ihtiyaçlarına çözüm sunar hale geldi.

Yeni mağaza birçok ilki bünyesinde barındırıyor

Pendik Marinturk AVM’de açılan yeni mağazada ev dışı tüketime yönelik meyve ve sebze için ayrı bir soğuk satış alanı, et ürünlerinde paketli ve MAP (özel paketli taze ürünler)  ürünlerin tüketiciyle buluşacağı arındırılmış bir satış alanı yer alıyor. Buna ek olarak süt ürün ve işlenmiş et ürünleri için de soğutuculu özel sergileme alanları bulunuyor.

Yeni konsept mağazada özel listelenmiş ithal peynirler, özel işlenmiş et ve balık ürünlerine ek geniş yelpazeli ürün gamının yer aldığı meyve sebze reyonu mağaza bütünlüğünü tamamlanıyor.

Marinturk AVM mağazasında uzman personeliyle 1.200 m2 bir alanda hizmet verecek.

 

 

 “Yeni mağazamız diğerlerine rol modeli olacak”

Bizim Toptan Satış  Direktörü Tarık Duvan yeni mağaza hakkında şöyle konuştu: “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz satışlardan elde ettiğimiz tecrübe ve yeni ürün portföyümüzle Bizim Toptan müşterisi olma potansiyeline sahip 4.000 noktayla açılış öncesi bire bir iletişime geçtik. Bu çalışmalarla potansiyel müşterileri Bizim Toptan müşterisi yapmak için aksiyonlar aldık. Yeni konsept mağazamızın ilerleyen dönemlerde Bizim Toptan ailesine rol model olabilecek bir işleyişte olacağına inanıyorum. Geleneksel ve ev dışı tüketim kanalının tüm ihtiyaçlarını bir arada barındırmaya bu yeni konseptimizle devam edeceğiz.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen kapatıp sayfayı yenileyin.