ManşetStil

ZÜHRE İLE YENİ SEZONDA BAYRAM HAVASI

“FARKINI HİSSET” KOMBİNLERİ İLE ZÜHRE, 2022 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU’NDA!

Zühre, 2022 ilkbahar-yaz sezonunu açtı, sezonun mottosu “Farkını Hisset” ve çabasız şıklık ile ikili takımların uyumu ile zamansız stil ön planda… Stili ile kendinden söz ettiren, özgüveni yüksek, fark yaratan kadınlara ithaf edilen bu koleksiyonda, ferah kumaşlar, açık renkler, blok desenler, tunik ve bilekte biten pantolonlar ve tabii ki en geniş koleksiyonla trençkotlar sizi adeta cezbedecek.

Yeni koleksiyonla gardıropları yeni mevsime hazırladığını duyuran marka tarafından yapılan açıklamada, “İlkbahar-yaz koleksiyon çekimini sonsuz sadelikten ilham alarak gerçekleştiren Zühre, bu sadeliği koleksiyon temasında net bir şekilde yansıtıyor” denildi.

Bu İlkbahar/Yaz sezonunda mavi, ekru ve beyaz başrolde. Soft renkler kadının masum ve naif ruhunu elbiselere aktarıyor. Hareketli aksesuarlar, dantel ve fırfır detayları yeni sezonda beyazın duruşuna hareket katıyor ve kombinlerin özel davetler için de uygunluğunu bir detayla sağlıyor.

BİR TRENÇKOT HİKAYESİ, BİR HAFİF RÜZGAR ESİNTİSİ!

Zühre İlkbahar-Yaz sezonunda “trençkot” denildiğinde en geniş koleksiyonu sunan markaların başında geliyor.

Moda trendleri gelir ve gider, ancak bazı parçaların modası asla geçmez. Trençkot, her mevsimde kadınlar için şık bir tercihtir; ilkbaharı serin sabahları ve akşamları için şehirde sizin en iyi arkadaşınız olacak klasik bir trençkotu mutlaka alın.

Trençkotun onlarca yıldır bu kadar popüler kalması şaşırtıcı değil; özellikle ilkbahar ve sonbaharda geçiş havaları için önemli bir parçadır, trençkotunuzu baharda kolayca giyebilirsiniz. İster yazlık bir elbise ile kombinleyin, ister kot pantolon ve bir bluz ile giyin, trençkot hemen hemen her şeyle uyumludur.

Bir trençkot, her görünümü süsler, her kıyafeti daha özel ve sofistike bir kıyafet haline getirir.

Daha resmi bir görünüm isterseniz gün içerisinde trençkotunuzla bir toplantıya katılabilir, günlük bir ceket olarak trençkotunuzu anahtar parça olarak kullanabilirsiniz. İddialı bir parça olur kimi zaman, her tarza ve duruma uygun bir trençkot mutlaka vardır. Zamansızlar ve asla modası geçmeyen bir trençkot ile her yıl kendi stilinize ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen kapatıp sayfayı yenileyin.