ManşetVitrin

HUNCALIFE’IN Keçi Sütü Ürünleriyle Cildiniz Neme Doyacak

Cilt bakım rutininizde eğer siz de tercihinizi doğallıktan yana yapıyorsanız Huncalife’ın keçi sütü özünden formüle edilen ürünlerini deneyebilirsiniz. Cildinize tazelik ve ışıltı katmanıza yardımcı olacak bu özel seriyle hem teninizi nazikçe temizleyebilir hem de cildinizin nem dengesini koruyabilirsiniz.  

Doğanın sahip olduğu tüm güzelliklerden ilham alınarak yaratılan Huncalife’ın Naturilies, Needs ve Soft Time serileri kişisel bakımda doğallığı bir üst seviyeye taşıyor.

HUNCALIFE Naturilies Keçi Sütlü Sabun, 90 gr, 14,99 TL

Huncalife Naturilies Keçi Sütlü Sabun, cildinizi kurutmadan temizliyor ve nemlendirerek daha bakımlı görünmesini destekliyor. İçeriğindeki faydalı yağ asitleri sayesinde cildinize tazelik ve ışıltı katmanıza yardımcı oluyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeden, doğa dostu olarak Hunca AR-GE merkezi tarafından geliştirilen Naturilies sabunları, paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya veya koruyucu içermiyor.

HUNCALIFE Needs Keçi Sütlü Sıvı Sabun, 500 ml, 22,99 TL

Ailenizin ve evinize gelen misafirlerin güvenle kullanabileceği Huncalife Needs Keçi Sütlü Sıvı Sabunun doğal yapısı ilk kullanımdan itibaren cildinize kadifemsi bir dokunuş sunuyor. İlk denemenizden itibaren cildinizdeki yumuşaklığı ve ferahlığı hissedeceksiniz.

HUNCALIFE Soft Time Keçi Sütlü Yenileyici El Kremi, 75 ml, 11,99 TL

Huncalife Soft Time Keçi Sütlü Yenileyici El Kremi, özel formülüyle cildinize ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Cildinizin nem bariyerini korumaya destek olan bu özel ürünle elleriniz gün boyu yumuşacık kalacak. 

Huncalife Hakkında

1957 yılında kurulan Türkiye’nin en köklü kozmetik firmalarından Hunca Kozmetik A.Ş, 2011 yılında Huncalife markası ile doğrudan satış alanına yönelerek büyük bir atılım yaptı. Jagler, Caldion, She, Black Magic gibi markalarıyla ülkemizde parfüm ve kozmetik sektörüne damgasını vurmuş Hunca’nın genç markası Huncalife, her geçen gün artan bağımsız temsilcileriyle Türkiye’de doğrudan satış sektöründe pazar lideri olma hedefine adım adım ilerlemektedir.

Saç bakımı, cilt bakımı, kişisel bakım, parfüm, deodorant, renkli kozmetik, temizlik ürünleri ve multivitamin alanlarında yüzlerce ürün geliştiren Huncalife, insan sağlığına önem veren üretim anlayışı ile pek çok marka yaratmıştır. Essentials, Naturilies, Bioten, Nature, Hareem, Soft Time, Hair Specialist, Home Professional, Huncalife’ın onlarca markasından bazılarıdır. Yenilikçi ruhu ve profesyonel çalışma anlayışı ile gün geçtikçe büyüyen Huncalife, %100 yerli sermaye ile kurulan ve “Hayatın Değişsin” mottosuyla temsilcilerine büyük fırsatlar sunan bir doğrudan satış markasıdır

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen kapatıp sayfayı yenileyin.