GüncelManşet

Kamuoyunun bilgisine,

09 Ağustos 2024 tarihinde bir sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden tamamı yanlış bilgilerle “Gratis’teki çalışma koşulları” hakkında bazı iddialarda bulunulmuş ve hafta sonu için eylem davetleri gerçekleştirmiştir. Konunun muhatabı olarak, bu iddiaların tamamının asılsız olduğunu ve iddiaların hiçbirini kabul etmediğimizi kamuoyuna duyururuz.

Kurulduğumuz günden bugüne kadar, çalışma koşullarımız iş kanunlarına ve mevzuatlara tamamen uyumludur, periyodik olarak denetlenir ve güvence altına alınır.Gratis olarak uyguladığımız ücret politikalarımız her zaman sektör standartlarının üzerindedir. Gratis, çalışanlarının refah seviyelerini üst düzeyde tutmayı hedefler, onlara sağlıklı, güvenli ve adil bir çalışma ortamı sunmayı çok önemser. Bunu sürekli ve sürdürülebilir kılmak için de çalışanlarının her türlü talep ve şikayetlerini dile getirebilecekleri, çözümler bulabilecekleri güvenli kanalları daima açık tutar.

İş huzurumuzu bozmaya yönelik firmamıza yapılan bu tür haksız ithamların yakından takipçisi olacağımızın ve hukuki haklarımızın saklı olduğunun bilinmesini isteriz.

Saygılarımızla,

Gratis İç ve Dış Tic. A.Ş.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen kapatıp sayfayı yenileyin.